Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

An “irRESISTable card for Natasa’s challenge

Καλημέρα σας!! Νέα καρτούλα σήμερα , αυτή τη φορά για την πρόκληση της Νατάσας    στο  Get Creative…. που μας ζήτησε να παίξουμε με την τεχνική “resist”. Και λέω παίξουμε, γιατί πράγματι με όλες αυτές τις επιλογές για την τεχνική resist έβγαλα ακρυλικά, μελάνια, σφραγίδες και embossing powders και άρχισα το παιχνίδι… Ομολογώ πως δυσκολεύτηκα αρκετά..γιατί δοκιμάζοντας να σφραγίσω με ακρυλικό, το μελάνι της stampin’ up που δοκίμασα να ταμπονάρω από πάνω… δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα…Ωστόσο δεν το έβαλα κάτω… και συνέχισα τις προσπάθειες…καταλήγοντας στην παρακάτω καρτούλα με embossing powder με glitter  και μελάνια stampin’up.   PA110143_thumb[2]
Ευχαριστώ τη Νατάσα για τις πολύτιμες συμβουλές και την έμπνευση…. Με μια βόλτα από το Get Creative είμαι σίγουρη ότι θα βρείτε μια πρόκληση κάρτας στα  μέτρα σας!! See you soon!

10 σχόλια:

  1. πανέμορφη είναι!!και το χρώμα της σούπερ!!!καλή επιτυχία!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σικ και άριστοκρατική με την μονοχρωμία της Ράνια μου! Καλή επιτυχία και σε αυτή σου εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Fabulous card Rania, this effect is amazing and love the colours you have chosen here very dynamic. I see your hard work paid off in the end. Thank you so much for joining us with another beauty at Get Creative and good luck.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. συμφωνώ με την Ιωάννα, η κάρτα σου είναι πολύ chic! τέλεια επιλογή χρώματος, τέλεια η μονοχρωμία, τέλεια τα doilies! πραγματικά πολύ ωραία κάρτα! καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Stunning card. Lovely design. The CAS style design like Plastic Card make the card POP. Thanks for sharing this adorable creation.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάαααρα πολύ ωραία η κάρτα, το γκλίτερ θερμοανάγλυφο πρέπει να το δοκιμάσω οπωσδήποτε!!!! Και το χρώμα που διάλεξες είναι τόσο ωραίο...

    Ώστε τελικά δεν έπιαναν τα μελάνια του Stampin'Up... το σημειώνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εχω εντυπωσιαστει με την τεχνική.Και το glitter δείχνει τέλειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τελικά την κατάφερες την τεχνική και με υπέροχο αποτέλεσμα.Μπράβο σου για ακόμη μία πολύ όμορφη κάρτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Such a pretty card! Thank you for joining us at Get creative. Channa

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας με κάνουν να γίνομαι καλύτερη!