Κυριακή, 5 Μαΐου 2013

Get Creative 5th May Challenge

Καλημέρα σας και Χριστός Ανέστη!!! Χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν…γράφω την ανάρτηση…λίγο πριν πέσω με τα μούτρα στα μεζεδάκια του Πασχαλινού μας τραπεζιού….  (περιττό να σας πω…ότι από το Αναστάσιμο δείπνο..σηκώθηκα 2 kg βαρύτερη…).

Σήμερα θα σας δείξω την καρτούλα που έκανα σας guest designer για το Get Creative για το μήνα Μάιο! Συγκεκριμένα η πρόκληση μας λέει…

"April showers bring May flowers"

 

So your challenge is to make a card with lots and lots of flowers......

your flowers can be on the pattern paper or as embellishments or as a stamp
be as creative as you like!!


Χριστός Ανέστη!
Σήμερα έχουμε την παραδοσιακή πρόκληση του Μαΐου
ναι, λουλούδια και πάλι LOL

"Οι βροχές του Απριλίου φέρνουν τα λουλούδια του Μαΐου"

Οπότε η πρόκληση είναι να φτιάξετε μία κάρτα με πολλά πολλά λουλούδια...

 

    Ένα αερόστατο λοιπόν στην λουλουδιασμένη εξοχή! Θα ήθελα να σημειώσω οτι το συγκεκριμένο αερόστατο…είχε φτιαχτεί σαν shape card, για την προηγούμενη πρόκληση καρτών του Get Creative, αλλά επειδή δεν με ικανοποίησε το αποτέλεσμα…την έβαλα στην άκρη…και όταν ήρθε η ώρα να φτιάξω την κάρτα με τα λουλουδάκια, σκέφτηκα…γιατί να μην χρησιμοποιήσω πραγματούδια που είχα ήδη κομμένα? Έτσι λοιπόν , εκτός από το αερόστατο, χρησιμοποίησα το συννεφάκι που μου είχε κόψει κάποια στιγμή η Όλγα..και σαν στενσιλ, αλλά και το φράχτες και τα πουλάκια που μου είχε κόψει η Ερίνα…τα λουλουδάκια ήταν και αυτά κομμένα από προηγούμενο project. Το πράσινο γρασίδι το έσκισα με το χέρι, και το μελάνωσα με καφέ μελάνι κατευθείαν από το pad…και εντελώς τυχαία μου δημιουργήθηκε αυτό το δρομάκι., που έδωσε μια αίσθηση βάθους…το πουλάκι και αυτό ( ήταν σε άσπρο) το χρωμάτισα με μελάνι, κατευθείαν από το pad…….

Περάστε λοιπόν απο το Get Creative , να δείτε και να εμπνευστείτε και από τις δημιουργίες των υπόλοιπων κοριτσιών…και φτιάξτε και εσείς μια ανοιξιάτικη καρτούλα…η νικήτρια της πρόκλησης θα κερδίσει αυτό το δώρο από την Ειρήνη.

the winner of this challenge will win this prize from Irini

a chipboard embellishment pack with floral embellishments from
Get Creative Embellishments!

 

Καλό απόγευμα!!

 

3 σχόλια:

 1. Χρόνια πολλά Ρανίτο!!!Υπέροχη κάρτα!!!!!Μπράβοοο!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Congratulations on being guest designer at Get Creative and wow you really rocked this challenge !!! So much hard work went into this Rania and so many techniques its really amazing. Love the paper piecing on the balloon and the great backround. Belted Easter wishes to you and your lovely family.

  Marie

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η κάρτα αυτή είναι υπέροχη! Τι όμορφα χρώματα!!!! Το αερόστατο τέλειο και μέσα στο σκηνικό που έστησες σ' αυτήν την κάρτα, ταιριάζει απόλυτα! Και μου αρέσει που έχει προοπτική (βάθος)!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας με κάνουν να γίνομαι καλύτερη!