Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Thinking of you!!

 

 

Καλησπέρα σας και καλή Χρονιά σε όλους μας…με υγεία, αισιοδοξία και δημιουργία!! Ελπίζω το 2013 να είναι για όλους μας καλύτερο από κάθε άλλη χρονιά…

Μετά από μια περίοδο διακοπών από τη δημιουργία…και όχι με μεγάλη ευχαρίστηση μπορώ να πω…βρήκα πάλι την όρεξη για παιχνίδι…Αυτή τη φορά το έναυσμα μου του έδωσε η Νατάσα που είναι Guest Deseigner στο Scrap and Grab… όπου μας καλεί να παίξουμε “αντιγράφοντας “ μια κάρτα που μας άρεσε από κάποιον άλλο..αναφέροντας φυσικά ποιά είναι αυτή η κάρτα και ποιός ο δημιουργός…Για μένα ήταν μεγάλη έκπληξη και τιμή να έχω εμπνεύσει τη Νατάσα!

Cardmakers που με εμπνέουν είναι αρκετές…και δεν ξέρω αν επιτρέπεται, αλλά σίγουρα θα ήθελα να παίξω φτιάχνοντας παραπάνω από μια κάρτες…Η πρώτη λοιπόν απόπειρα “ κλοπής” είναι η αυτή η κάρτα που έφτιαξε η Ερίνα   !

IMGP2221 Από τη πρώτη στιγμή που την είδα, λάτρεψα τα χρώματα της..παρόλο που το κίτρινο και οι αποχρώσεις του δεν είναι από τα αγαπημένα μου χρώματα… και η δική μου εκδοχή είναι αυτή….

538399_406305716117193_1214639565_n

Χρησιμοποίησα άλλη μια σφραγίδα από τα δωράκια της Νατάσας, Χαρτάκια Glitz και μικρές περλίτσες δωράκι από την Ερίνα….( Η ιδέα για τα κουμπιά της κουμπαρούλας μου…που με βοήθησε στην υλοποίηση της κάρτας)…Ελπίζω να σας άρεσε …και να κάτσετε να κάνετε καμιά κάρτα και εσείς…για να δούμε ποιά τελικά ήταν η πιο καλή μαθήτρια …στην “αντιγραφή”!Χιχιχιχιχιχι! Φιλιά πολλά, ευχές πολλές…και καλό μας ξημέρωμα!

10 σχόλια:

  1. Με τις κάρτες τις Ερινας πραγματικά χαζεύεις! Αλλά και οι δικές σου Ράνια είναι φοβερές! λατρεύω το απλό σου στυλ με τους ωραίους χρωματικούς συνδυασμούς!! Ευχαριστούμε που έπαιξες στο SAG! Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως είπα ήδη... Ράνια + Ερίνα = εγγύηση!!!!

    Και οι δύο κάρτες είναι τόσο μα τόσο ωραίες... Αυτό που με ενθουσιάζει και στις δύο (δεν εννοώ τις κάρτες, εννοώ εσένα και την Ερίνα) είναι η προσοχή στην λεπτομέρεια, κάτι το οποίο εκτιμώ ιδιαίτερα σε όλες τις δημιουργίες.

    Φοβερή η "αντιγραφή" σου, μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ράνια πάρα πολύ όμορφη η καρτούλα σου!!!! Η αντιγραφή πέτυχε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. απιστευτη καρτα...φοβερη αντιγραφη!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα Ράνια! ... μου αρέσουν και οι δικές αλλά και τις Ερίνας οι κάρτες, αν και είναι ένα στυλ το οποίο δεν 'υποστηρίζω' ... και μου αρέσουν τόσο γιατί, όπως έγραψε και η Νατάσα, δίνετε πολύ σημασία στην λεπτομέρεια ... το ότι επέλεξες να 'αντιγράψεις' κάρτα της Ερίνας δεν ήταν έκπληξη, όπως έκπληξη δεν είναι πόσο τέλεια είναι η 'αντιγραφή' αυτή! Μπράβο σου Ράνια! Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα κοριτσάκι μου και χρόνια πολλά και καλά!!!Είναι υπέροχη η κάρτα σου...Την αντέγραψες υπέροχα και έβαλες και την δικιά σου πινελιά!!!!Μπράβο και χαίρομαι ιδιαίτερα που διάλεξες εμένα για αντιγραφή!!!Καλή επιτυχία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πανεμορφες και οι δυο καρτες!!!τελειο scraplift!καλη χρονια και σε σενα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πανέμορφες ειναι και οι δυο!!! Ράνια καταπληκτική εκδοχή αντιγραφής... έτσι που τις κοιτάς και τις δυο και βλέπεις τη διαφορετικότητα και το στυλ της κάθε δημιουργού!!! Μπορείς να παίξεις με όσες συμμετοχές θες αν αυτό επιθυμείς, αρκεί κάθε μια να έχει δική της ξεχωριστή ανάρτηση και θέση στο βατραχάκι! Σ'ευχαριστούμε που παίζεις μαζί μας στο Scrap And Grab!!!!
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας με κάνουν να γίνομαι καλύτερη!