Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Le cafe…for you!!

 

Καλησπέρα σας! Σήμερα ήταν μια πολύ δύσκολη μέρα, αφού μια ζόρικη ίωση με κράτησε στο σπίτι….και με εξάντλησε…. Μια που όμως δεν μπορούσα να κάνω και τπτ άλλο…είπα να φτιάξω καμία καρτούλα για τη δεύτερη πρόκληση Δεκεμβρίου του Get Creative που στηρίζεται σε αυτό το sketch της Ειρήνης….στην αρχή είπα να γίνω λίγο πιο τολμηρή και μεταποίησα λίγο τα τετράγωνα πλαίσια της κάρτας…και τα μετέτρεψα σε συννεφάκια…156268_399863956761369_891603741_n Επειδή όμως μου φάνηκε πολύ απλή και η γρήγορη αυτή η κάρτα…και αφού δεν ήμουν και σίγουρη για την εγκυρότητα της συμμετοχής μου…έφτιαξα άλλη μια…με σφραγίδες που είχα κερδίσει από τη συμμετοχή μου στις προκλήσεις καρτών του Οκτωβρίου του Get Creative… Τα καλούδια που μου είχε στείλει τότε η Νατάσα…θα με κρατήσουν πολύ καιρό απασχολημένη …525989_399863490094749_90618594_nΈφτιαξα λοιπόν αυτή την καρτούλα…..που τα ορθογώνια πλαίσια αυτή τη φορά ..τα είδα σαν παράθυρο…όπου στο βάθος φαίνεται ο πύργος του Άιφελ.. τι καλά να πίναμε μια ζεστή σοκολάτα σε ένα τέτοιο καφέ στο Παρίσι…Αρκετά φλυάρησα για απόψε…Καλό σας ξημέρωμα…και ελπίζω να προλάβω να κάνω και καμιά σύνθεση πριν το τέλος του 2012… Φιλιά!

12 σχόλια:

  1. Περαστικά σου!
    Μου άρεσαν πολύ και οι 2 κάρτες που έφτιαξες!
    Η ιδέα του παραθύρου με φόντο τον πύργο του Άιφελ, τέλεια!!!
    Καλά Χριστούγεννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχες και οι δύο Ράνια μου ;) Και η πρ'ωτη μια χαρά έγκυρη πιστεύω είναι!!!! Αλλά η Μίμη στο Παρίσι είναι όνειρο!!! Περαστίκα Ράνια μου σου εύχομαι και εγώ να γίνεις γρήγορα καλά για να γιορτάσεις τα Χριστούγεννα υγιής! Καλές γιορτές και ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μου αρεσουν και οι 2 παρα πολυ!! και πιστευω και οι 2 ταιριαζουν με το σκετς!! ελπιζω να εισαι καλυτερα με την ιωση!! καλη επιτυχια στην προκληση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ όμορφες και οι καρτούλες Ράνια μου, όπως πάντα! Καλά κι ευλογημένα Χριστούγεννα κι εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να νιώθεις ήδη καλύτερα! Σιδερένια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και οι δυο είναι πανέμορφες!!!μπράβο φιλενάδα!!Καλή επιτυχία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Yperoxes oi kartoules sou Rania mou!!!
    mmmm wraia idea sokolata se cafe sto Parisi...eimai mesa...xaxaxa
    Filakia polla polla elpizw na eisai kalutera!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρόνια Πολλά Ράνια μου! Τέλειες όπως πάντα οι καρτούλες σου!!! Εγώ έχω δηλώσει ότι είμαι φαν σου. Συνέχισε να μας εμπνέεις και ελπίζω να είσαι καλύτερα τώρα. Φιλάκια πολλά και εύχομαι να τα ξαναπούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Both cards are so pretty! love the soft colors. Thank you for joining us at Get creative. Channa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ράνια μου, πολύ όμορφες και οι δύο!!!καλές γιορτές να'χεις!!!ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Hi Rania, love them both and what a great take on the sketch especially love the second one but both are stunning. Thank you for your continued support for Get Creative always a pleasure to see your beautiful work. Hope you had a wonderful `Christmas and have an even better new year.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τέλειες και οι δύο Ράνια μου! βέβαια η δεύτερη με ξετρέλανε! αχ αυτό το Παρίσι!Σε ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή σου στο et creative!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γλυκό κορίτσι, τι υπέροχες καρτούλες είναι αυτές!!!! Και χαίρομαι πολύ που βλέπω να χρησιμοποιείς τα υλικά! ;)

    Καλή χρονιά να έχεις κορίτσι μου, ό,τι επιθυμείς! See you soon, youpi!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας με κάνουν να γίνομαι καλύτερη!