Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Our craftroom!!!

Καλημερούδια σας! Επειδή κάποιες φίλες με ρώτησαν για το χώρο που δημιουργώ, και αφού μπήκα στη διαδικασία να το συμμαζέψω λιγάκι…είπα να το βγάλω και αναμνηστικές φωτογραφίες ( πότε θα το δω ξανά έτσι!!!) Είπα λοιπόν να σας δείξω το χώρο που δουλεύουμε με τη φίλη μου τη Μαρίνα.. 1403201219814032012199

Η κατασκευή του πάγκου εργασίας ήταν του πατέρα μου.. και οι κορδέλες με σχέδιο, είναι πιασμένες στο επάνω ράφι, με μανταλάκια για κουβέρτες!!'

14032012192

Η κορδελίερα..από τα χεράκια του “ Μαστρο Ζακ” συζύγου της Μαρίνας!! Δεν είναι τέλεια?

14032012191

Η παιδική μας γωνιά…γιατί πάνω από όλα είμαστε και μάνες!!! Τα βιβλία στη βιβλιοθήκη επάνω, είναι η συλλογή μου με  βιβλία χειροτεχνίας για το νηπιαγωγείο …και όχι μόνο!

 14032012190

14032012194

Τα υλικά μας… Η κούτα και η μεγάλη σακούλα έχουν όλα τα “ σκουπίδια”…που κάποια στιγμή πρέπει να ξεκαθαρίσουμε!!Τα κουτάκια από τις Πίτσες…είναι έτοιμα να φιλοξενήσουν τα δωράκια μας για το πρώτο μας Giveaway!!

 

14032012195

Και άλλα υλικά…Η κούτα από το Gordons…δυστυχώς δεν περιέχει Gin…αλλά ακρυλικά…

 

14032012196

Το καναπεδάκι μας για τους επισκέπτες μας…και το βολικότατο τραπεζάκι…με αποθηκευτικό χώρο! Το Γκρί τσαντάκι…περιέχει όλα τα απαραίτητα για εργασίες ..εκτός εργαστηρίου… αλλιώς και  “Τσαντάκι του Sport Billy”!!

14032012197

Κι άλλα βιβλία... παιδαγωγικού χαρακτήρα... και η θήκες για χαρτόνια 50x70 από τα χέρια του “μαστρο  Ζακ” και αυτές!!

Έπιπλα και βιβλιοθήκες…ευγενικές χορηγίες φίλων…Συρταριέρες..κόκκινες και γκρι από το ΙΚΕΑ… Για ότι άλλο χρειαστείτε…αφήστε μήνυμα!!!  Φιλιά πολλά!!!

16 σχόλια:

  1. χαχαχα το τσαντάκι του sport billy που το θυμήθηκες αγαπημένο παιδικό, λοιπόν στο θέμα μας είναι τέλειος ο χώρος και τι δεν έχετε βρε παιδάκι μου μπράβο αυτό που μου αρέσει τρελά είναι η παιδική γωνιά ... μανούλες αλλά μέχρι και καναπεδάκι!!! μπράβο κορίτσια καλές δημιουργίες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πωπω, σε εμπνέει να δημιουργήσεις το μέρος! Εμένα αυτά που βλέπουμε σε φωτογραφίες που είναι εντελώς τακτοποιημένα και οργανωμένα δε μου αρέσουν! Θα φοβάσαι να φτιάξεις τπτ μην λερώσεις το μέρος! Η βιβλιοθηκούλα μόνο με τα βιβλία για τις χειροτεχνίες νομίζω είναι παραφορτωμένη και μην σας "αφήσει"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. υπέροχος χώρος μα πιο πολύ ειναι τελεια να δημιουργείς με παρέα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ουαου!Ερχομαι,θα κοιμαμαι στον καναπε!:D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 8elo k go tetoio xoro...........!!!!!!!!!!!!!!
    bravo koritsia na ste geres na xereste ton xoro sas kai na dimiourgisete polla ekei!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τελειος χωρος κοριτσια!!!!!!!!!!!τοσο τακτοποιημενος!!πως να μην δημιουργεις τοσο ομορφα πραγματα εχοντας αυτο το χωρο???οσο για την παρεα...εγω δυστηχως δεν μπορω να δουλεψω με παρεα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. όλα τα λεφτά !! εκεί στο τραπεζάκι θα πίνουμε το καφεδάκι και τα πιτσιρίκια θα ζωγραφίζουν δίπλα!!!!! πολύς ωραίος ο χωρος σου και της φίλης σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. XaXa!!!!Kι εγώ έβγαλα φωτο το εργαστήριο πριν φύγουμε για διακοπές το καλοκαίρι που το είχα συμμαζέψει. Τώρα....του χρόνου το καλοκαίρι πάλι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πω πω υπάρχουν τα πάντα εκεί μέσα. Τι χρώματα, τι κορδέλες, τι κόλλες...Το τραπεζάκι από το ΙΚΕΑ νομίζω πως έγινε πια bestseler.Εμείς το έχουμε σε τετράγωνο. Καλές δημιουργίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πω πω υπάρχουν τα πάντα εκεί μέσα. Τι χρώματα, τι κορδέλες, τι κόλλες...Το τραπεζάκι από το ΙΚΕΑ νομίζω πως έγινε πια bestseler.Εμείς το έχουμε σε τετράγωνο. Καλές δημιουργίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ
    ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ
    ΜΠΡΑΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι να πρωτοσχολιάσω το πανέμορφο και αξιοζήλευτο εργαστήριο? Τα φοβερά σου αλμπουμάκια ή τα άκρως επίκαιρα αυγουλάκια σου???? Όλα τέλεια Ράνια μου!!!!!

    υγ: 5 μέρες έλλειψα και έχασα τέσσερις αναρτήσεις σου!!!!δεν πειράζει τις είδα όλες μαζεμένες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Α καλά για να ζηλέψουμε το κάνεις έτσι????Και καναπέ??Έχω πεθάνει από την ζήλια(με την καλή την έννοια!Μπράβο κορίτσια να τον χαίρεστε τον χώρο σας και να δημιουργείτε πάντα!!
    Να είστε γερές να τον χαίρεστε!
    Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΥΛΙΚΩΝ..ΑΧ ΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΙ ΣΑΣ!..ΚΑΙ BABY PARKING..OYAOY!
    KAΛΟ ΒΡΑΑΑΔΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πολύ οργανωμένος ο χώρος σας κορίτσια! Μου άρεσε ιδιαίτερα (σαν μαμά που είμαι) η γωνιά για τα μικρά παιδάκια! Είναι πολύ όμορφο να δημιουργούμε μαζί με τα παιδιά μας! Καλές δημιουργίες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΖΗΛΕΨΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΟΥ ΧΩΡΟ.ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας με κάνουν να γίνομαι καλύτερη!