Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Ζούμε για να δημιουργούμε!!!

       Καλησπερούδια σας!! Ενάντια σε όλα όσα ζούμε...εμείς θέλουμε να δημιουργούμε!  Δεν θα μιλήσω καθόλου για όσα συμβαίνουν γύρω μας...Τα συζητάμε όλη μέρα...και όλη νυχτα αλλά  άκρη δε βγάζουμε με αυτούς που μπλέξαμε!
        Από μέρες σκεφτόμουν τι σύνθεση μπορώ να κάνω για την πρόκληση  του Scarpbooking Greece! Τα χρώματα ένιωθα πως με ζόριζαν...και φωτογραφία δεν πίστευα πως θα βρώ...
       Τι νόημα όμως έχει μία πρόκληση, αν δεν σε ζορίζει και λίγο? Και αφού βρήκα τα χαρτιά με τα κατάλληλα χρώματα...εκτύπωσα και μια φωτογραφία από τη βάφτιση της μικρούλας μου.... ιδού το αποτέλεσμα!!!


και η φωτογραφία της πρόκλησης ήταν αυτή:

Το σπίτι μου βρίσκεται στην εξοχή, οπότε δεν θα μπορόυσα παρα να στηριχτώ στο πράσινο και στον κήπο μας !  Καγκελά   είχε και  στο φόντο της φωτογραφίας μου αλλά μάλλον δεν πολυφαίνονται!!!

Αυτά για απόψε! Ευχαριστώ για τα σχόλια που μου αφήνετε κάθε φορά! Και ειδικά για τις συνθέσεις θέλω να είστε αυστηροί...μπας και αρχίσω να μαθαίνω...Καλό ξημέρωμα!!!




6 σχόλια:

  1. Ράνια μου μου αρέσει η προσπάθειά σου! Έχεις συνδυάσει όμορφα τα χρώματα, οι πεταλουδίτσες είναι τσαχπίνικες και το κορδελένιο λουλουδάκι σου γλύκα! Θα ήθελα λίγο μπλε ηλεκτρικ παραπάνω για να φωτίσει και να "βγάλει" το χρώμα του ωραίο φορέματος σου ;-) θα μπορούσες ίσως να βάλεις μια πεταλούδα σε αυτό το χρώμα...
    Φιλάκια και καλή συνέχεια στις δημιουργίες σου!
    Να χαίρεστε την μπουμπού σας :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εγώ θέλω μεγάλο κήπο....Πολύ ωραία είναι η σύνθεση σου όπως και η φωτογραφία!Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όμορφα χρώματα,όμορφη σύνθεση!!!!οι κερδελίτσες τα λουλούδια οι πεταλούδες όλα έχουν ταιριάξει τέλεια!!!καλή επιτυχία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ όμορφη σύνθεση με ωραία στοιχεία!!Καλή επιτυχία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οντως δυσκολα τα χρωματα..αλλα τα συνδιασες τελοια..πολυ καλη δουλεια..η φωτο πολυ ομορφη..το αγγελουδι ειναι κουκλα..νασαι καλα..καλη επιτυχια..φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας με κάνουν να γίνομαι καλύτερη!