Κυριακή, 14 Απριλίου 2013

You are my sunshine!!!

 

Καλημερούδια…..Κυριακή πρωί με έναν ήλιο που παίζει κρυφό με τα σύννεφα…και εγώ στο σπίτι..δημιουργώ… Για αρχή λοιπόν μια σύνθεση με φωτογραφία της μεγάλης μου ζουζούνας…. που το χαμόγελό της είναι για μένα “ MY SUNSHINE” !! DSC_1401

Η σύνθεση αυτή για μένα ήταν πραγματικά μια πρόκληση… αφού φτιάχτηκε εξολοκλήρου με scraps ( όπως μας το ζήτησε η φίλη μας η Αμαλία)….ο ήλιος- ροζέτα έχει κοπεί με border punch, και έχει χρωματιστεί με μελάνι…κατευθείαν από το pad…χρησιμοποίησα μαύρο στυλό για το doodling και το journaling, και τα πάντα κόπηκαν στο χέρι με το ψαλίδι…ούτε καν trimmer δεν χρησιμοποίησα!!Ο Γελαστούλης κοροϊδεύει.DSC_1402

Και αφού η έμπνευση μου για τη σύνθεση αυτή ήταν το τραγουδάκι …you are my sunshine ….παίρνω μέρος και στην πρόκληση του SiG… όπου τα κορίτσια κάνανε απίστευτη δουλειά!

Also I want to enter to “The Squirrel and the fox” challenge #41 - Inspired my a song or a movie

Θα τα πούμε πού σύντομα…( Γιατί καμία φορά αμφιβάλλω με τον εαυτό μου όταν το γράφω αυτό??)… μια που απόψε ολοκληρώνεται η πρόκληση του Born to crop not to mop….και αύριο ανεβαίνει η νέα….so….keep in touch! Φιλουρες!

8 σχόλια:

 1. πανέμορφη σύνθεση πολύ χαρούμενη και χρωματιστή!!Η ζουζούνα είναι απίθανη με το υπέροχο χαμογελάκι της!!Καλή επιτυχία!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. τι φοβερή σύνθεση! σαν πάπλωμα patchwork! τα χρώματα είναι τέλεια και το doodling φοβερή ιδέα! ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας Ράνια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. απλά απίστευτη ! what else can I say?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. I used to sing that song to my daughter when she was little every day. Your LO made me smile, it's beautiful! Thanks for playing along with us at The Squirrel and The Fox.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ράνια μου, όταν πιάνεις το μαρκαδοράκι σου και αρχίζεις το doodling με τρελαίνεις!!! Είναι πραγματικά ΑΠΙΘΑΝΗ η σύνθεσή σου, και ακόμη περισσότερο που την έκανες και για την πρόκληση με τα scraps! Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου φιλενάδα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Εντάξει Ράνια πιστεύω πραγματικά ότι σόλαρες!!
  Φοβερή δουλειά!Πραγματικά όμως φαίνεται σαν patchwork!
  Μπράβο Ράνια φοβερή σελίδα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Φιλενάδα πρέπει να φτιάχνεις πιο συχνά συνθέσεις λέμε!!!!! Μα με τέτοια φατσούλα είναι δυνατόν να μην βλέπουμε περισσότερες συνθέσεις απο εσένα????? Μιλάμε η σύνθεση τα σπάει απ όλες τις απόψεις και αυτό το patchwork με τα χαρτιά με ξετρέλανε κυριολεκτικά!!!! Ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Καλά τη γνώμη μου σου την είπα και θα σου την ξαναπώ. Αυτή η σύνθεση είναι απλά απίθανη! Ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας με κάνουν να γίνομαι καλύτερη!