Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Love is in the air part 2

Καλησπερούδια σας! Πέρασε και η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και δεν πρόλαβα να σας δείξω άλλες 2 καρτούλες που έφτιαξα η 1η σε μη παραδοσιακά Βαλεντινίστικα χρώματα….και η δεύτερη πιο παραδοσιακή…στις αποχρώσεις του ροζ! DSC_0970DSC_0973

Με αυτές τις καρτούλες παίρνω μέρος στο Get Creative (με την πρώτη κάρτα ) και στο Scrapbookers in Greece (με τη δεύτερη) .

Τις καρτούλες βεβαια τις έχω φτιάξει απο μέρες….αυτό όμως που έφτιαξα σήμερα ήταν η σύνθεση που εμπνεύστηκα από το πολύ όμορφο sketch της Μελένιας για το Get Creative  και πάλι! Στις φωτογραφίες είναι το κοριτσάκι της φίλης μου…στα πρώτα της γενέθλια!  Τα λουλουδάκια είναι λίγο πιο φούξ από ότι φαίνονται…αλλά άλλη φώτο δεν πρόλαβα να βγάλω αφού  ήδη παρέδωσα το έργο μου στη μαμά της!!!

DSC_1096

Και τέλος θα ήθελα να σας δείξω τι έφτιαξα για την πρώτη πρόκληση μιας νέας σελίδας προκλήσεων…αυτή τη φορά στο facebook….τo “Born to Crop, not to Mop” , ελληνιστί προτιμώ τις δημιουργικές συγκεντρώσεις….από το σφουγγάρισμα!  Και αντιγράφω και γω τα σχετικά…Ο Γελαστούλης κλείνει το μάτι

Let the game begin!!

Σας προσκαλούμε να παίξετε μαζί μας, από σήμερα και κάθε 15 του μηνός φτιάχνοντας με τα χεράκια σας , κάτι από τα παρακάτω : κάρτες L.O., άλμπουμ, ντεκουπάζ, κεριά , tag, κοσμήματα ή πλεκτά με μόνη προϋπόθεση να έχει σχέση με το θέμα του κάθε μήνα!

Σας δίνεται έτσι η ευκαιρία να κερδίσετε ένα δώρο μετά από κλήρωση , ενώ δύο από εσάς θα επιστρέψετε το επόμενο μήνα ως φιλοξενούμενες της δημιουργικής μας ομάδας!!Το θέμα μας γι αυτό τον μήνα είναι το όνομα της σελίδας αλλά και το χρώμα του μοτο μας! " Born to crop ...not to mop". Μπορείτε να δημιουργήσετε ότι σας αρέσει και να ανεβάσετε τα έργα σας στο φάκελο μας με τίτλο "1st Chalenge Born to crop". Μόνος περιορισμός στο παιχνίδι? Ένα έργο ανά κατηγορία! ! Εμπνευστείτε λοιπόν από την δημιουργική ομάδα Γωγώ, Ράνια Αλίκη, Ερίνα και τις 2 φιλοξενούμενες μας Ελένη κ Όλγα... και καλές δημιουργίες!!!

69241_426504640763967_922392125_nΚαληνύχτες!!

 

14 σχόλια:

  1. RANIA ΜΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ!!!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΑ!!!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ Σ/Κ!!!ΦΙΛΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ράνια μου καλημέρα! τρελαίνομαι για τις καρτούλες σου, το ξέρεις εξάλλου! έπαθα πλάκα με την σύνθεση σου, είναι φοβερό πως κατάφερες το συγκεκριμένο χαρτί, το έχω και εγώ!, να το κάνεις να δείχνει τόσο κοριτσίστικο! μπράβο σου!...και καλά για το στεφανάκι δεν έχω λόγια! αγαπώ! πολλά φιλιά και καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρανια μου υπεροχες οι καρτες σου!!!!η συνθεση καταπληκτικη...να κανεις πιο συχνα!!!!!το στεφανακι σου...σουπερ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι όλα πάρα πολύ ωραία!!!!! Και οι κάρτες - ιδιαίτερα η ροζ με ξετρέλανε! - και η σύνθεση - άντε, κάνε πιο συχνά!!!! - και το στεφανάκι - καταπληκτική ιδέα και χρώματα, ευχαριστούμε για την έμπνευση!!!!! Καλή επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ολα είναι πανέμορφα!!!!!
    Καλή επιτυχία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. MΜπράβο Ρανίτο όλα είναι θαυμάσια!!!!!!!!!Καλή επιτυχία με τις προκλήσεις!!!Ελπίζω το εγχείρημα μας να πάει καλά!!Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πανεμορφα ολα!!και οι καρτες και η σελιδα αλλα και το στεφανι!!!!μπραβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι όμορφα που είναι όλα!!! Υπέροχες οι κάρτες σου αλλά και το στεφάνι δεν πάει πίσω!! Καλή επιτυχία να έχεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. well you have been busy ! Layouts cards, wreaths there is no end to your talents! wishing you lots ofluck with your new endeavor am sure it will be a big success. As for your cards absolutely beautiful , thanks so much for your continued support at Get Creative and good luck.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πωπω φιλενάδα τι να πρωτοσχολιάσει κανείς σε αυτή την ανάρτηση overdose ομορφιάς έπαθα! Και ξεκινάω απο το στεφανάκι που ειλικρινά με άφησε άφωνη όταν το πρωτοείδα! καλή αρχή και απο εδώ στην σελιδούλα σας γιατί αν και Mop όλη μέρα είμαι born to crop χαχα. Οι δε καρτούλες σου εξαιρετικές και στις δύο έχεις χρησιμοποιήσει απο τα αγαπημένα μου χαρτιά χιχι και η οντουλέ καρδούλα όπως πάντα είναι η αδυναμία μου! Τέλος η σύνθεση σκέτη γλύκα! Η μικρούλα είναι φατσούλα σκέτη και μ αρέσει που ξεφεύγουντα χρώματα απο τα κλασιικά ροζουλί που βλεπω στις κοριτσίστικες συνθέσεις. Σε ευχαριστούμε ακόμα μια φορά που πάιζεις μαζί μας ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ράνια μου όλες οι δημιουργίες σου είναι εξαιρετικές!!!Πολύ όμορφα χρώματα αλλά και σχέδια!!!Μπράβο πολλή προσεγμένη δουλειά!!!
    Υ.Γ.Σε ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνηση δεν το ήξερα μου έστειλαν λάθος mail!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πραγματικά δεν ξέρω από που να αρχίσω και από που να τελειώσω!Είναι όλα υπέροχα!Μα όλα όμως!!Καλή επιτυχία στις προκλήσεις και καλή αρχή στο καινούριο εγχείρημα σας!Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. όλες οι δημιουργίες σου είναι πανέμορφες!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρανια όλα είναι υπέροχα ... αλλά το μικρούλι στην σύνθεση κλέβει την παρασταση!!! :) :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας με κάνουν να γίνομαι καλύτερη!