Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

L.O.for Get Creative and O.U.A.S.!

Καλησπέρα σας! Βλέποντας αυτό το τόσο όμορφο sketch της Ελίνας του Get Creative, δεν μπορούσα παρά να κάνω άλλη μια προσπάθεια να τολμήσω να κάνω ακόμα μια σύνθεση…με έναν ακόμα από τους αγαπημένους ανιψιούς μου… DSC_0478

 

Και για του λόγου το αληθές …και το sketch της Ελίνας…get creative sketch _1

Η δημιουργία όμως των L.O.δεν σταματά εδώ…και για πρώτη φορά είπα να τολμήσω να παίξω και με το σκετς της γλυκιάς Nadias και το Once upon a …sketch.

This is the first time I participate to a L.O. challenge at O.U.A.S…..(As the matter of fact,in the past,  I made  L.O. for OUAS, not once but twice!!…but I didn’t manage to link my post in time!!)….So this is my L.O. …. DSC_0479For this sketch..

5_ OUAS NOVEMBER 2012

I hope you like it… CU soon….once more…with more Christmas Cards!! Φιλάκια!!

13 σχόλια:

  1. πολυ πολυ ομορφες σελίδες και τι γλυκιες φατσουλες!!!! καλη επιτυχια !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ράνια μου υπέροχες και οι δύο συνθέσεις σου ... μου αρέσουν τα χρώματα και οι φωτό ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. this is so cute Thanks so much for playing along with us at OUAS:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. I like the bright colors & your use of the netting in the background...very cute photo as well. Thanks for joining us at OUAS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και οι δύο προσπάθειες είναι εκπληκτικές! Κάθε μια με διαφορετικό στυλ αλλά τόσο προσεγμένες! Τα κεκάκια είναι τρέλα!!! Και το δίχτυ μαζί με τα φοβερά λουδούδια! Μου άρεσαν πολύ τα χρώματα. Τόσο ζωντανά!!! Καλή σου επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλα δεν εχω λογια!! Και οι δυο συνθεσεις υπεροχες, αλλα οι μπαλαρινουλες κλεβουν τις εντυπωσεις και φοβερος τιτλος χιχιχι!! Καλη επιτυχια στις προκλησεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πανέμορφες σελίδες και οι δυο!!!!οι μπαλαρίνες κούκλες!!!μπράβο Ράνια και καλή επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ ωραίες και οι συνθέσεις σου Ράνια!!!! Και οι τρεις φοβερές φατσούλες, η πρώτη σύνθεση μου αρέσει πάρα πολύ για το γλυκό και λιτό της στυλ, ο τίτλος της δεύτερης είναι όλα τα λεφτά... Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπράβο και τις δύο σελίδες, πολύ ωραίες!
    Η πρώτη δεν θα μπορούσε να ταιράζει περισσότερο με το sketch!!! Μου αρέσουν πολύ τα κεκάκια:)
    Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου στο GC - καλή επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ όμορφες και οι δυο συνθέσεις σου Ρανια και τα ζουζούνια όλα είναι τόσο χαριτωμένα!!!! Κι αυτή η μεγάλη αγκαλιά με τις μπαλαρίνες… Ευχαριστούμε πολύ που έπαιξες μαζί μας στο OUAS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολύ όμορφες συνθέσεις και οι δύο Ράνια μου! Η πρώτη ταιριάζει τέλεια με το sketch! Και η δεύτερη είναι τόσο τρυφερή! Καλή επιτυχία! Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι καλές και οι δύο συνθέσεις.Γλύκα σε γαλάζιο και ροζ φόντο.Τέλεια και μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μιλάμε για την ΑΠΟΛΥΤΗ ερμηνεία του σκετς!!! Είναι σαν να "ζωντάνεψε" το σκετς και να εγινε φωτογραφία! Το ακολούθησες κυριολεκτικά ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ! Μπράβο, Ράνια! Ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σου στο OUAS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας με κάνουν να γίνομαι καλύτερη!