Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

52 Αυγούστου??? Ε…και?

Ε..ναι….62 Αυγούστου πρέπει να έχουμε, όπως λέει και η φίλη μου Ερίνα, αφού η θερμοκρασία θυμίζει κατακαλόκαιρο…και τα καλοκαιρινά μας ρούχα εξακολουθούν να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο… Έτοιμη για βουτιά ήμουν σήμερα…αλλά ας όψετε ο δημιουργικός οίστρος που με έπιασε…Κάτι το sketch του Get Creative
card sketch for Septtember 2012    
κάτι η πρόκληση του Scrapbooking  Greece
Sept2012_Challenge      έφτιαξα μια καρτούλα που μυρίζει θάλασσα!!
DSC_0351 (2)
Από το Get Creative….πήρα τα 3 καραβάκια, το ένα δίπλα στο άλλο….και από το Scrapbooking Greece...πήρα τον ήλιο, το καράβι και τα κυματάκια… πολύ θα ήθελα Κατερίνα μου να κάνω μια σύνθεση….αλλά με τις κάρτες μου βγαίνει πιο εύκολα…


DSC_0355 (2)
    Glossy Accent για τον λαμπερό ήλιο….
 
DSC_0354 (2)
Empossing powder με glitter για τη θάλασσα…και πολλά scraps!! Μια άλλη πρόκληση λοιπόν που έβαλα στον εαυτό μου…ήταν να χρησιμοποιήσω μόνο χαρτάκια από τα “σκουπίδια” μου…Ελπίζω το αποτέλεσμα να με δικαίωσε…
Αν το καλοκαίρι σας έμεινε αξέχαστο…ή αν ακόμα τρέχετε στις παραλίες για μπάνια….περάστε και μια βόλτα από το Scrapbooking Greece για να εμπνευστείτε και να δημιουργήσετε!!!
Αυτά για απόψε!! Φιλιά!!
 



13 σχόλια:

  1. Καλημέρα Ράνια!...όντως καλοκαίρι ακόμη, σήμερα λέμε και εμείς να πάμε για άλλη μια βουτιά, για να δούμε!
    Η κάρτα σου φοβερή! Μου άρεσε πολύ το γεγονός οτι είναι φτιαγμένη μόνο απο 'σκουπίδια' όπως τα λές!...στην τελική αυτό ήταν αρχικά το νόημα του scrapbooking!! Επίσης ταίριαξε πολύ και στις δύο προκλήσεις και μπράβο σου και γι'αυτό! ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή σου στην πρόκληση των SG! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τελεια η καρτούλα σου Ράνια!!! καλη θα ήταν η θάλασσα αλλά καποιος παίρνει αντιβίωση.. :( ουφ...
    καλή επιτυχία στις προκλήσεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα Ράνια!!! Υπέροχη η κάρτα και τα καραβάκια είναι όλα τα λεφτά!!!! Καλή επιτυχία σου εύχομαι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΑΝΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ Η ΚΑΡΤΑ ΣΟΥ!!!ΤΑ ΚΑΡΑΒΑΚΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΒΟΛΤΟΥΛΕΣ ΣΤΑ ΓΑΛΑΝΑ ΝΕΡΑ!!!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ Σ/Κ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σκουπίδια??Όταν θα έρθω θα φροντίσω να σε απαλλάξω από τα σκουπίδια σου φιλενάδα!!Άκου σκουπίδια..
    Η κάρτα σου είναι φοβερή!Φοβερές τεχνικές!Η θάλασσα και ο ήλιος είναι τα αγαπημένα μου!Μπράβο Ράνια,φοβερή δουλειά!Ευχαριστούμε πολύ που έπαιξες μαζί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά από το τίποτα έφτιαξες ομορφιά! Σχολιάζω δίπλα από το κύμα σε μια παραλία της Αίγινας και είναι τόσο ταιριαστή η καρτα με το τοπίο Ράνια μου! Ευχαριστούμε πολύ <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Hi Rania, it is indeed just like summer but with cooler nights so much nicer !!! What a gorgeous card absolutely beautiful and such a clever take on the sketch at Get Creative, its so pretty you should frame it !> Thanks for sharing with us and good luck.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ράνια μου την λάτρεψα! Τα χρώματα πανέμορφα και τα καραβάκια αξιολάτρευτα! Όσο για τα κύματα με το ανάγλυφο είναι σούπερ!!!! Και ναι σε δικαιώσε το αποτέλεσμα που χρησιμοποιήσες τα scrap σου!!! Σε ευχαριστώ επι 2 που συμμετείχες τόσο στο SG όσο στο GC!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πανέμορφη η κάρτα σου!! Μυρίζει θάλασσα!!! Τα χρώματα είναι απίστευτα!! Μπράβο!!!
    Να έχεις μια όμορφη ημέρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το ότι το αποτέλεσμα σε δικαίωσε είναι το μόνο σίγουρο! Μιλάμε για πανέμορφη και πρωτότυπη καρτούλα! Τέλεια τα καραβάκια, οι χρωματισμοί... και μη σου πω ότι θα με βάλεις σε έξοδα με το embossing powder με glitter, το βρίσκω άκρως ενδιαφέρον και λαχταριστό!
    Ευχαριστούμε για την διπλή σου συμμετοχή στο Get Creative και το Scrapbooking in Greece!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας Ράνια! Η καρτούλα σου είναι πολύ όμορφη και καλοκαιρινή! Μπράβο που την έβγαλες από scraps. Αυτό είναι μια πρόκληση από μόνο του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Υπέροχη καλοκαιρινή καρτούλα! Σε ευχαριστούμε για τη συμμετοχή στο SG!
    Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φανταστική καλοκαιρινή καρτούλα!
    Και βεβαίως σε δικαιώνει το αποτέλσμα!!!
    Ευχαριστώ που έπαιξες μαζί μας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας με κάνουν να γίνομαι καλύτερη!