Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Get Creative+ Once upon a ...sketch...+ Great news!!!

Καλησπερούδια σας!!! Εκεί που ετοίμαζα την αναρτησούλα μου με την νέα μου σύνθεση για το Get Creative -που σίγουρα όλες ξέρετε πως έχουν αδελφοποιηθεί με το Once upon a ..sketch... έπεσα πάνω στα αποτελέσματα των προκλήσεων του προηγούμενου μήνα....και ναι...είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω οτι αυτή η καρτούλα  μου... κέρδισε την πρόκληση της Όλγας!  Είμαι πολύ χαρούμενη, όχι μόνο γιατί κέρδισα...αλλά γιατί όπως το χω ξαναπεί ...πέρασα τέλεια αυτό το μήνα!!! Συγχαρητήρια λοιπόν , σε όλες όσες κέρδισαν , διακρίθηκαν ή απλά συμμετείχαν και το διασκέδασαν!!!


Και τώρα πίσω στο μήνα Φεβρουάριο ......όπου η Ελίνα μας ζήτησε να παίξουμε με αυτό το  sketch
και αυτή είναι η δική μου σύνθεση...

όπου το κοριτσάκι μου φοράει τις πέρλες τις γιαγιάς της...

που φυσικά λατρεύει!!!
Είναι λοιπόν κι αυτή μια "γυναίκα" που λατρεύει τα μαργαριτάρια...από την πρώτη στιγμή!!! 

Αυτά γι απόψε! Καλή σας νύχτα και ελπίζω αύριο να μπορούμε ακόμα να χαμογελάμε!!!

8 σχόλια:

  1. This is too cute I love love love the title!
    fabulous job thank you so much for playing along with us at Get Creative!!
    hugz
    irini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχου...τι γλυκό κοριτσάκι είναι αυτό??? Τι έξυπνος τίτλος!!! Μου αρέσει που χρησιμοποίησες περλίτσες στη σύνθεση!!! Πολύ καλή δουλειά!
    Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρώτα συγχαρητήρια για τη νίκη!!!!μπράβο σου!!!!η σύνθεσή σου υπέροχη!!!!!μ' αρέσουν οι περλίτσες!!!!καλή επιτυχία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι φατσούλα είναι αυτή? Κούκλα η μικρούλα, τέλεια η σύνθεση και ο τίτλος που διάλεξες, μπράβο σου! Συγχαρητήρια για τη νίκη σου στο GetCreative, η κάρτα σου ήταν πραγματικά πανέμορφη!
    ΥΓ1: Θα χαμογελάμε άσχετα τι θα γίνει, αρκεί να είμαστε καλά :ο) Αν μη τι άλλο, θα τους σπάσουμε τα νεύρα χεχεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ράνια τι γλυκό! Πολύ όμορφο! Μου αρέσουν τα χρώματα, ο τρόπος που έχεις βάλεις τις περλίτσες μέσα στα τριανταφυλλάκια και φυσικά το κουκλίστικο φατσουλίνι!
    Να τη χαίρεσαι και Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ όμορφη σύνθεση Ράνια μου και η μικρή είναι πολύ γλυκιά! Καλή επιτυχία! Θα κατέβω να ρωτήσω στο κεντρικό ταχυδρομείο για το γνωστό θέμα και θα σου στείλω mail.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ράνια μου συγχαρητήρια για την διάκριση σου!!Εύχομαι πάντα τέτοια!Μα τι όμορφη φατσούλα είναι αυτή!Κούκλα!Και η σύνθεση πολύ όμορφη!Μου αρέσει πως ταίριαξες τα χρώματα της φωτογραφίας με της σύνθεσης!Καλή επιτυχία!Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας με κάνουν να γίνομαι καλύτερη!