Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

You are very special to me!!!

      Καλημέρα σας!!! Θα ήθελα να αρχίσω με το πόοοοοοοσο χαρούμενη με κάνατε με όλα αυτά τα πολύ όμορφα λόγια σας!!! Mε κάθε νέο σχόλιο...με κάθε νέο αναγνώστη...με κάνετε ευτυχισμένη!!! Είναι πολύ σημαντικό να διαβάζεις τη γνώμη ανθρώπων που συμμερίζονται το ίδιο πάθος με εσένα...και να είναι τόσο καλή! Αχ! Δεν τα πάω καλά με το γράψιμο...μια νέα μου φίλη όμως τα καταφέρνει τέλεια...έχει στα αλήθεια ταλέντο σε αυτό , οπότε αν θέλετε να χαμογελάσετε λιγάκι...περάστε και από την puccarina!!!
Έχω περάσει από πολλά  blog  που δεν κατάφερα να αφήσω σχόλιο... ωστόσο μου άρεσε πολύ το σπιτάκι της Έφης για τη δασκάλα της Μαρίας, το αλμπουμάκι της Μαρίας με τα πολύ όμορφα χαρτιά ,και γενικά τις πανέμορφες δημιουργίες στις προκλήσεις του Get Creative!
   Απλή και καθαρή καρούλα για σήμερα, εμπνευσμένη από την παρακάτω φωτογραφία από το Lusy's Cards - Inspiration Week -Day 5...


Και η δική μου εκδοχή...




       Με αυτή την καρτούλα θέλω να πάρω μέρος  και στην πρόκληση της  Marie  που μας ζητάει να χρησιμοποιήσουμε punches ή die cuts...- τα τετραγωνάκια είναι από punch...

         Θα επανέλθω σύντομα, μια και έχω αρκετά πραγματάκια στα σκαριά που ελπίζω να ολοκληρώσω άμεσα...

         Ελπίζω να περνάτε όλοι καλά, να είστε γεροί...και να μην αφήνετε κανέναν και τίποτα να σας χαλάει τη διάθεση...

14 σχόλια:

  1. Good morning, I love toread your posts and I think your writing is perfect, as for your card a simple and very stylish card , love those dynamic colours and the fantastic layout. Thank you once again for sharing with us at Ge Creative and good luck. Wishing you a lovely Sunday

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Hello, beautiful card, love the colors. great work, thanks for joining us at get creative. channa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφη η κάρτα σου Ράνια μου!!Με πετυχημένη την απόδοση των χρωμάτων της πρόκλησης...Καλή επυτιχία και στις δυο προκλήσεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολυ καλη η καρτουλα,Ρανια!!!!Ισως σε αντιγραψω!Για τη σφραγιδα χρησιμοποιησες μελανι με πολλα χρωματα στη σειρα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι Άλεξ, είναι όλα τα χρώματα σε ένα inkpad.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ειναι πανεμορφη!!!μπραβο!!!μου αρεσει πολυ που το sentiment ειναι σφραγισμενο σαν ουρανιο τοξο!
    ευαριστουμε πολυ για τη συμμετοχη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άλλη μία υπέροχη καρτούλα, ακριβώς το στυλ που μου αρέσει! Πολύ σικάτη και χαρούμενη! Και το μήνυμα στα χρώματα του ουράνιου τόξου πάρα πολύ ωραίο!

    Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου στο Get Creative!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλησπέρα Ράνια! Κι εμείς χαιρόμαστε πολύ με τις αναρτήσεις, αλλά και με τις δημιουργίες σου! Σε ευχαριστώ που μου έδωσες την ιδέα να φτιάξω στα γρήγορα ένα πολύ όμορφο δωράκι και νομίζω ότι χάρηκε τόσο η Μαρία, όσο και η δασκάλα της : ) Η καρτούλα σου είναι καταπληκτική!!!! Μου αρέσει πολύ το στυλ σου! Πολύ χαρούμενη και πολύχρωμη!!! Μπράβο σου κι ένα μεγάλο ευχαριστώ που παίζεις μαζί μας στο Get Creative! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. WOW!!!!Ράνια είναι πανέμορφη!!Φανταστική η ιδέα με τα γράμματα!Πολύ ωραία Ράνια μπράβο!!Μεγάλη μου τιμή που με αναφέρεις!Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!Φιλιά πολλά και καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. WOW what a lovely card and what inspiration!....just fabulous!
    thanks for playing with us!
    hugz
    irini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πάρα πολύ χαρούμενη κάρτ και να ξέρεις you're very special...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Kαλημέρα Ράνια! Υπέροχη καρτούλα! Μου άρεσε πολύ το στήσιμο της και μου έδωσες μια πολύ ωραία να χρησιμοποιήσω και εγώ το τετράγωνο punch μου! Σε ευχαριστούμε πολύ που έπαιξες μαζί μας στο get creative!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. This card is just amazing !!! Super layout idea, beautiful colours ans great papers. I like it so much !!
    Have a nice day.
    Francine

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. (Για να δούμε θα μας αφήσει ο μπλόγκερ να αφήσουμε σχόλιο...)

    Τι να πρωτοσχολιάσω την πανέμορφη κάρτα? Τα καλά σου λόγια? Το αξιοζήλευτο quilt που ήταν η πηγή της έπνευσης? Καλή επιτυχία Ράνια μου!

    υγ η κορδελίτσα πάνω στην κάρτα είναι τόοοσο όμορφη και τόσο ταιριαστή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας με κάνουν να γίνομαι καλύτερη!